Information Om Payback Lock & Seal

Anaeroba Limmer

Det är enkomponentlimmer som härdar vid kontakt med aktiva metalljoner och i frånvaro av syre.

Anaerob limmer har mycket god skjuvhållfasthet och tål höga temperaturer. Anaeroba limmer används främst för Gänglåsning, Gängtätning, Cylindrisk fastlåsning och Flänstätning. De har hög resistens mot kemikalier, smörjmedel, lösningsmedel, bränslen och gaser.

  Cyanoakrylater - Snabblim

  Det är enkomponentlimmer som kallas super- och snabblimmer. De härdar vid kontakt med fukten på limytan och luftfuktigheten (basiska vätskor). Cyanoakrylater fäster mot de flesta material och klarar mycket höga drag- och skjuvningsbelastningar. Används främst för limning av små detaljer av gummi, läder, metall, papper, plast, textiler och trä

  Aktivatorer

  De ger en extra attraktion mot limytor eller aktiverar inaktiva / passiva material så att härdning aktiveras eller påskyndas på t.ex. Aluminium )med låg kopparhalt), anodiska beläggningar, glas, kadmium, keramer, krom, nickel, oxider, rostfritt stål, syrafast stål, silver, tenn, zink, förzinkade ytor och plaster.

  MS POLYMER LIM

  Är ett starkt och flexibelt lim med hög hållfasthet som ersätter en mängd olika limmer t.ex. PUR-lim som är känsliga för UV-ljus, silikonlim som inte är övermålningsbara och andra limmer som inte är elastiska och följsamma vid rörelse, eller inte tillräcktigt starka och sega. MS Polymer lim härdar i normal temperatur och är extremt bra på flexibilitet, hållfasthet, övermålningsbart, UV-beständighet och när miljö och användarvänlighet  är de stora kraven.

  SILIKONTÄTNING

  Multifunktionell silikontätningsmedel / packningsilikon för flexibla applikationer upp till +300°C. Hög vidhäftning och konsistens. Åldersbeständig och ger en säker tätning för permanenta applikationer. Vulkaniserar i rumstemperatur. Resistent mot lösningsmedel, oljor, glykoler, bränslen och de flesta kemikalier. Vattenbeständigt och ger inte upphov till korrosion.

   RENGÖRING

   Rengöring av delar och ytor som ska limmas är en viktig faktor för hållbarhet och slutresultatet. Det är viktigt att rengöringsmedlet inte lämnar några rester på ytorna som de flesta rengöringsmedel gör. Ett rätt utvecklat rengöringsmedel lämnar inga hinnor eller restprodukter som stör vidhäftningen, och ger en korrekt balans av neutraliserande joner på ytorna som ska limmas, vilket stimulerar vidhäftningen.

   JavaScript seem to be disabled in your browser.

   You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.